Campinggasten zingen massaal het Vierdaagse lied tijdens het vlag hijsen.
Campinggasten zingen massaal het Vierdaagse lied tijdens het vlag hijsen. Foto: Joop Verstraaten

Theo en Olga Langeveld van camping De Hoge Hof houden traditie in ere

Algemeen

GROESBEEK – De eige veel naren van camping De Hoge Hof Theo en Oda Langeveld aan de Derdebaan in Groesbeek hebben ondanks de hitte de traditie het hijsen van de Vierdaagse Vlag op de camping in ere gehouden. 

Alle ruim 100 campinggasten – die meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse – hadden zich even na zeven uur verzameld bij de vlaggenmast op de camping. Terwijl het Vierdaagse lied – ingezet door Theo Langeveld – door de campinggasten uit volle borst gezongen werd ‘Wij lopen de Vierdaagse mee‘. 

Tijdens de zang hesen Theo en Oda de Vierdaagse vlag onder groot applaus. Theo wenste alle campinggasten een fijne en vooral een gezellige Vierdaagse toe. Namens camping De Hoge Hof kregen alle aanwezigen een kruidenbittertje en diverse hapjes. Bijzondere gasten op de camping waren Jan en Annie van Dijk uit Heilo die al voor de 50ste maal meelopen en hun zoon Erwin en echtgenote Wilma lopen nu voor de 25ste maal mee.

Mini tentoonstelling

De 78-jarige Jan Venema uit Marsum die een grote tafel vol met kunstwerken had tentoongesteld, die allemaal gemaakt zijn uit een stuk afvalhout. Zijn kunstwerken werden veel bekeken en er werden veel vragen gesteld aan de maker Jan Venema. Venema heeft zijn stukken ook tentoongesteld in het Kasteeltje Popta Slot eveneens in Marsum.

De hout kunstenaar Jan Venema bij zijn werken.