(foto: @Rob-Herstel)
(foto: @Rob-Herstel) Foto: @Rob-Herstel

De Wolfsberg Tributeparty terug als vanouds

GROESBEEK - Na twee jaar een aangepaste variant te hebben gevierd is Tributeparty in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg weer terug als vanouds. De organisatie gaat dit jaar voor de meest uitbundige editie ooit met een zeer divers programma van de beste tribute acts uit Europa. Twaalf bands uit binnen- en buitenland brengen een ode aan hun favoriete artiesten op een van de mooiste plekjes van de regio. 

Verdeeld over twee dagen en twee podia staan er dit jaar acts van muzikale helden als Stevie Wonder, Eagles, The Rolling Stones, Mumford and Sons, AC/DC, Chaka Khan, James Brown, Tom Jones, Bryan Adams, Bruce Springsteen, Bon Jovi en Adele. Een afwisselend programma met verschillende muziekgenres voor jong en oud. 

Ook dit jaar heeft de organisatie er weer alles aan gedaan om professionele acts van de hoogste kwaliteit te programmeren. Zo brengt Nederlandse zangeres Lisa Loïs samen met haar 6-koppige band een ode aan één van de succesvolste artiesten van deze generatie: Adele. Een krachtige performance waarbij pophits zoals ‘Rolling In The Deep’, ‘Someone Like you’ en ‘Hello’ op je afgevuurd worden. Daarnaast ook voor de eerste keer op Tributeparty een ode aan 'The Godfather of Soul' James Brown. Showman in hart en nieren, Allan Adote, zet op zaterdagavond met zijn 10-koppige band uit Parijs een show neer waar de organisatie zich al een hele tijd op verheugt. 

Stuk voor stuk staan er top live bands op het programma en op 20 en 21 augustus zijn ze allen te zien in een gezellige festivalsetting aan de rand van het Groesbeekse bos. De kaartverkoop is in volle gang en er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar vanwege eerder uitgestelde edities. Ticketprijzen zijn 34,- voor dagkaarten en 52,- euro als je er het hele weekend bij wil zijn. Info en tickets: www.tributeparty.nl.