Beeld uit de kerkdienst van 17 juli 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 17 juli 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Protestantse Gemeente Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom! Als u online meekijkt: de orde van dienst vindt u op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 24 juli - Schrift en Tafel. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. Tijdens deze viering is er bediening van het Avondmaal; iedereen is welkom! De collecten zijn voor Het Tweede Huis Nederasselt en de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Zondag 31 juli. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Edukans en de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Activiteiten

Op woensdag 27 juli is er ‘Aandachtig wandelen’. Aanvang is om 9.45 uur bij de Protestantse kerk van Groesbeek. En noteert u alvast: op donderdag 11 augustus is er weer seniorenkoffie in De Horst in Malden vanaf 10.30 uur.

U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

U kunt in contact komen met dominee Kroesbergen via predikant@pknheumen.nl. Vanwege de oplopende coronacijfers schudden we tijdelijk geen handen.