(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Protestantse Gemeente Groesbeek

GROESBEEK - Iedereen is van harte welkom in de vieringen:

Zondag 31 juli. Aanvang: 10.00 uur. Voorganger: pastor Jos van Rooij
De diaconiecollecte tijdens de dienst is dan voor St. Edukans: deze Stichting ondersteunt programma's en projecten op het gebied van onderwijs aan mensen en kinderen die leven in extreme armoede.Digitaal doneren? NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek O.v.v. Edukans.
Na de dienst is er koffie en thee in de Serre

Zondag 7 augustus. Aanvang: 10.00 uur. Voorganger: da. Janneke Ruijs.
De diaconiecollecte tijdens de dienst is voor het Huis van Compassie in Nijmegen dat als doel heeft om waardevolle ontmoetingen te organiseren tussen allerlei mensen in de stad en ook praktische adviezen te geven voor energiebesparing. Digitaal doneren? NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek O.v.v. Huis van Compassie

De vieringen zijn ook online mee te vieren en later terug te kijken: Ga naar kerkdienstgemist.nl en vul bij Vind uw kerk 'Groesbeek' in en kies daarna PKN-Groesbeek.
Tijdens de zomermaanden is de kerk ook open op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt dan binnenlopen om een kaarsje te branden, de kerk bekijken en de stilte op u in laten werken. Op dit moment hangen er foto's van Jannie Schaapman.
Verdere informatie: zie www.pkn-groesbeek