Beeld uit de kerkdienst van 31 juli 2022.(foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 31 juli 2022.(foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom! Als u online meekijkt: de orde van dienst vindt u op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift.
Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 7 augustus. Voorganger is prof. dr. L. de Blois uit Malden. De collecten zijn voor Edukans en de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Zondag 14 augustus. Voorvanger is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. De collecten zijn voor Edukans en de Diaconie. Na de viering dringen we koffie in of om de kerk.

Activiteiten. Op donderdag 11 augustus is er weer seniorenkoffie in De Horst in Malden vanaf 10.30 uur.

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.