Beeld uit de viering van 7 augustus 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 7 augustus 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Vieringen Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom! Als u online meekijkt: de orde van dienst vindt u op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 14 augustus. Voorganger is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. De collecten zijn voor Edukans en de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Zondag 21 augustus. Voorganger is ds. T. Nielen-Rosier uit Eck en Wiel. De collecten zijn voor de Casey Troy Foundation en voor de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Activiteiten. Op woensdag 31 augustus is er ‘Aandachtig wandelen’ vanaf de Protestantse Kerk in Groesbeek. Aanvang is om 9.45 uur.

Collecte. U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

U kunt in contact komen met dominee Hermen Kroesbergen via predikant@pknheumen.nl.