Afbeelding
Foto:

‘Sport is geen hobby, het is 'n levensbehoefte'

MOLENHOEK – Alarm! Alarm! Hoe vaak heeft u al gehoord dat sporten nodig is? Dat het eigenlijk beter is dat u de fiets neemt naar werk. Dat u elk half uur in elk geval even opstaat uit de stoel en dat u eigenlijk moet rekken en strekken? 

Bij Molenhoek Fit, onderdeel van Result Care, werken medisch personal trainers nauw samen met fysiotherapeut, chiropractors, coaches, diëtisten en leefstijlcoaches. De alarmbellen gaan bij hen al langer af. Gelukkig, zeggen zij, komt er steeds meer bekendheid over dit grote probleem: er wordt te weinig bewogen en dat heeft veel lichamelijke klachten tot gevolg.

Eén op de twee volwassenen heeft overgewicht, diabetes komt steeds vaker voor en we eten veel te veel troep. Op de basisscholen wordt al te weinig bewogen en één op de zeven kinderen speelt helemaal niet meer buiten. Er is alleen bijna niemand die dit hoort.

De fysiotherapeuten bij Result Care zien en horen het steeds vaker en mensen zijn weinig te motiveren om te bewegen. Ze vinden het saai, willen liever niet naar de sportschool en vinden het lastig om zelf in beweging te komen.

Daar brengt Result Care verandering in. Zij zien dagelijks hoe belangrijk het is om te bewegen. Om preventief met uw gezondheid bezig te zijn. Om uw lichaam fit, beweeglijk, pijnvrij en gezond te houden. Sporten is geen hobby. Het is een levensbehoefte. Wilt u weten hoe dat allemaal precies zit? Bel naar 085 2103706. Middelweg 10B, Molenhoek - Molenhoek Fit/Result Care www.molenhoekfit.nl.