Afbeelding

Zomerwandeling met aandacht

Algemeen

GROESBEEK - Op  woensdagmorgen 31 augustus is er een meditatieve zomerwandeling rond Groesbeek. De start is bij de Serre van de protestantse kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. De wandeling begint om 9.45 uur. Het thema voor de wandeling is: water. 

Deze zomer zijn we geconfronteerd met gemis aan water. Tijdens de wandeling kunnen we nadenken over de leven gevende kracht van water, over het plezier dat water geeft en ook over de zorg als er te weinig water of te veel water is.

Er wordt een uur gewandeld in een rustig tempo. De natuur kan met aandacht ervaren worden. Het eerste half uur is de wandeling in stilte, het tweede half uur kunnen gedachtes met elkaar gedeeld worden, maar dat hoeft niet. Wie wil kan ook in stilte verder blijven wandelen. Rond 11.00 uur is de afsluiting in de kerk met het aansteken van een kaarsje voor iedere deelnemer en daarna is er een kopje koffie/thee of een glaasje water. Iedereen is welkom. Ook vakantiegangers.

De wandeling wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Groesbeek, er zijn geen kosten aan verbonden. Ria Hopman en Jannie Bakker begeleiden de wandeling. Opgave is niet nodig. Voor meer informatie per mail: riahopman@xs4all.nl  of telefonisch: 024 3976154.