Het nieuwe clubgebouw.
Het nieuwe clubgebouw. Foto: Tonny Arbeider

DVSG en de Crowdfundings commissie zeggen: ‘Dank je wel!’

Algemeen

GROESBEEK - ‘Dank je wel!’ Dit willen wij, DVSG en de Crowdfundingscommissie, tegen iedereen zeggen die geholpen of/en gedoneerd heeft om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de verbouwing van het clubgebouw.

“Ongeveer anderhalf jaar geleden zijn wij begonnen met het opstarten van een crowdfundingsactie ten behoeve van de verbouwing van ons clubgebouw. Samen met wat andere acties was het de bedoeling om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor deze verbouwing. Met hulp van velen is dit gelukt.

Leden, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die DVSG een warm hart toedraagt, hebben een totaalbedrag van 32.332,94 euro gedoneerd voor dit goede doel. Dit bedrag is tot stand gekomen door de crowdfundingsactie, de snoep actie (de jeugd) en enkele mooie donaties. In totaal zijn er 48 zonnepanelen,110 steentjes en 2 wedstrijdballen gedoneerd.

Ons doel van 30.000 euro is hiermee bereikt. We hebben een  bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van een mooi clubgebouw waar velen in de toekomst gebruik van kunnen maken”, aldus de Crowdfundingscommissie, bestaande uit Henk Janssen, Albert Schoenmakers en Tonny Arbeider.