Marieke van Ruitenbeek.
Marieke van Ruitenbeek. Foto: onbekend

Laatste zomerse Lazy Sunday Afternoon met Marieke van Ruitenbeek & Jasper Mellema

GROESBEEK - Na het succes van afgelopen jaren zal ook dit jaar Marieke van Ruitenbeek muzikaal verrassen tijdens de serie van Lazy Sunday Afternoon’s georganiseerd door wijngaard De Plack.

Een muzikale middag vol jazz en Nederlandstalige muziek. Dat kan men verwachten van het optreden van Jasper Mellema en Marieke van Ruitenbeek op zondagmiddag 28 augustus. In de betoverende omgeving van de wijngaard kan men deze middag genieten van bekende, en ook minder bekende, muzikale traktaties. Jasper (piano) en Marieke (zang) studeerden beiden Jazz & Pop aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Samen vormen zij een jong en dynamisch duo, dat het publiek graag meeneemt op een muzikale tour vol verrassingen. En of jazz en Nederlandstalig wel samen gaan? Kom het zelf maar ontdekken!

Inloop bij wijngaard De Plack (Ketelstraat 36, Groesbeek) is vanaf 14:30 uur en aanvang optreden om 15:30 uur. Kosten voor een ticket zijn 12.50 euro per persoon. Meer informatie en ticketverkoop via www.bergendalbruist.nl.