Beeld uit de livestream van de viering van 21 augustus 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de livestream van de viering van 21 augustus 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - De protestantse gemeente Heumen informeert een ieder graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de protestantse gemeente Heumen. Men kan ook live meekijken via www.pknheumen.nl.

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur, en u bent van harte welkom! Als u online meekijkt: de orde van dienst vindt u op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 28 augustus. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. We vieren het Avondmaal en we nodigen u van harte uit om dit met ons mee te vieren. Iedereen die dat wil, kan deelnemen. De collecten zijn voor de Casey Troy Foundation en voor de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in of om de kerk.

Zondag 4 september. Voorganger is ds. D.M. de Jong uit Oss. De collecten zijn voor de Casey Troy Foundation en voor de Diaconie. Na de viering drinken we koffie in verenigingsgebouw Terp tegenover de kerk.

Activiteiten

Op woensdag 31 augustus is er Aandachtig Wandelen vanaf de Protestantse Kerk in Groesbeek om 9.45 uur. En noteert u alvast: op zondag 11 september is er geen kerkdienst in de Joriskerk, maar is er de jaarlijkse buitendag. Om 10 uur bij de Lierseweg 4 in Malden. Thema is ‘Aan Tafel!'.

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.