Scheidend vicevoorzitter en penningmeester Saskia Peters wordt bedankt door de nieuwe voorzitter Esther Jacobs.
Scheidend vicevoorzitter en penningmeester Saskia Peters wordt bedankt door de nieuwe voorzitter Esther Jacobs. Foto: Ronald Spierings

Ehbo-vereniging Groesbeek gaat weer van start

Algemeen

GROESBEEK - Iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken met ongevallen of levensbedreigende situaties. Wil je goed kunnen handelen dan is kennis van ehbo en reanimatie belangrijk. De ehbo-vereniging Groesbeek biedt al meer dan 75 jaar gecertificeerde opleidingen voor zowel het ehbo-diploma als een Reanimatie/AED cursus.

Daarnaast bieden we met onze leden betaalbare ehbo ondersteuning bij evenementen georganiseerd door verenigingen. De start van de nieuwe ehbo-cursus is op zaterdag 22 oktober, gevolgd door les op zaterdag 5 november en zaterdag 12 november, met een examen op maandagavond 14 november, waarna je in het bezit bent van een door het Oranje Kruis gecertificeerd ehbo/Reanimatie diploma. 

Aanmelden kan via Info@ehbo-groesbeek.nl. Dit najaar wordt ook een Reanimatie/AED cursus georganiseerd, gecertificeerd door de reanimatie partner van de hartstichting. De data hiervoor en voor de herhalingslessen staan vanaf begin september op de website www.ehbo-groesbeek.nl. Mocht je graag met je buurtvereniging of bedrijf een Reanimatie/AED cursus op locatie krijgen, informeer eens bij info@ehbo-groesbeek.nl.

“In april van dit jaar heeft vicevoorzitter en penningmeester Saskia Peters, na acht jaar bestuurswerk, helaas afscheid genomen. Saskia heeft zich intensief ingezet en we zullen haar missen. De nieuwe penningmeester, Rob Bekers en voorzitter, Esther Jacobs, zijn inmiddels aangesteld. We zijn nog op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die onze website redactioneel up-to-date wil houden. Heb je interesse meld je dan aan op info@ehbo-groesbeek.nl.”