Sfeerbeeld van Meet&Eat-avond Molenhoek. (foto: A. Hoek)
Sfeerbeeld van Meet&Eat-avond Molenhoek. (foto: A. Hoek) Foto: A. Hoek

Walking Dinner Molenhoek

Algemeen

MOLENHOEK - Zaterdag 1 oktober wordt voor de negende keer in Molenhoek een ‘walking dinner’ georganiseerd, beter bekend als Meet & Eat Molenhoek. 

Deelnemers schrijven zich in als duo en eten samen met dorpsgenoten op verschillende adressen, waaronder in hun eigen huis! Gewone gerechten en elkaar ontmoeten, daar draait het om. Tijdens Meet & Eat eet je elke gang van het diner op een andere locatie in een groep van zes mensen. 

Je krijgt zelf ook één gang toegewezen die je voor vier dorpsgenoten mag maken. Je bepaalt zelf wat je maakt en je hoeft niet ingewikkeld te doen. Gewoon je eigen succesrecept of die heerlijke pastasalade van vroeger, alles kan. Aan het eind van elke gang zie je pas waar in het dorp je het volgende deel van de maaltijd gaat eten. 

“Als we de deur uitstappen is het fantastisch om te zien dat ook andere Molenhoekers in tweetallen met blijde gezichten op de fiets stappen onderweg naar een nog onbekend adres. En ook voor nieuwe dorpsbewoners blijkt het een unieke gelegenheid om in korte tijd veel nieuwe mensen te leren kennen: “Dit is leuker dan Facebook of Instagram”, aldus een deelnemer.

Het is een unieke manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met mensen uit jouw dorp. “Doe mee aan deze editie van Meet & Eat Molenhoek op zaterdag 1 oktober! Schrijf je nu in! Dat kan tot uiterlijk 18 september via de website onder dit bericht vermeld.”
Inschrijven kan als tweetal in elke combinatie van twee personen en vanaf 18 jaar. http://www.meeteatmolenhoek.nl/ , https://www.facebook.com/MeetEatMolenhoek.