Afbeelding

Samen handwerken

Algemeen

GROESBEEK - De belangstelling voor creatief bezig zijn neemt de laatste jaren weer toe. Velen van ons ontdekten juist tijdens de lange coronaperiode, hoe fijn het is om met je handen bezig te zijn! Dit najaar kunnen we dit samen gaan doen. Hoe gezellig is dat! In De Serre, een ruime en lichte ruimte, van de Protestantse kerk van Groesbeek start een nieuwe handwerkclub: Hand in hand-werken.

Heb je ook zo’n zin om dit najaar een wollen trui te breien? Of wil je liever achter de naaimachine kruipen?Of leuke cadeautjes maken? Er zijn veel leuke ideeën om van restjes wol of stof iets te maken. Hoe gaaf is het om iets te geven, wat je zelf hebt gemaakt.

Het is onze bedoeling, dat het een gezellige middag wordt, waar we elkaar ontmoeten, inspireren en ook nog creatief bezig gaan. Er wordt geen brei- en naailes gegeven, maar natuurlijk helpen we elkaar graag! Wij vinden het belangrijk, dat het een open plek is, waar we van elkaar leren en elkaar op weg helpen.

Het maakt niet uit of je veel,  of helemaal geen ervaring hebt. Het  maakt ook niet uit, of je gaat breien, haken of iets anders gaat doen. Het is wel de bedoeling, dat je het eigen handwerk of materialen meebrengt. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie en thee staan klaar.

Het handwerken is in De Serre van de Protestantse kerk, Kerkstraat 18, Groesbeek. Iedere derde donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. De eerste bijeenkomst is op donderdag 15 september.
Meer info: info.pkn.groesbeek@gmail.com of bellen met Friedie Krajenbrink: 024 3975116.