Collecteren voor vluchtelingenkinderen in Griekenland

Algemeen

GROESBEEK - Van 21 tot 26 november houdt Kerk in Actie van de Protestantse Kerk in Nederland haar landelijke huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om deze collecte ook in Groesbeek tot een succes te maken, zoeken we collectanten.

“Vorig jaar hebben we voor het eerst meegedaan met zes collectanten, al dan niet lid van onze kerk. We kregen vaak leuke reacties: ‘Wat goed dat jullie dit doen!’ We hebben toen 637,40 euro opgehaald.

Als je wilt meehelpen mag je zelf de de hoeveelheid tijd en route bepalen. Je kan die week ook de collectebus naar je sportclub of andere bijeenkomsten meenemen.”

Het doel van de collecte is, net als vorige jaren, een beter leven voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Zij hebben onze hulp nog steeds heel hard nodig. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding, zorg en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen.

“Wil jij vluchtelingenkinderen in Griekenland helpen door te collecteren in Groesbeek of wil je meer informatie, neem dan contact op met: Marian Tabak  tabakpeereboom@gmail.com of 024 3978648  en Friedie Krajenbrink  friediekrajenbrink@outlook.com  of 024 3975116.”