Groepsfoto na vakantieconcert.
Groepsfoto na vakantieconcert. Foto: Vereniging zelf

Muziekvereniging Vlijt en Volharding trapt seizoen af

Algemeen

HEUMEN - De vakantie is weer voorbij en muziekvereniging Vlijt en Volharding heeft afgelopen dinsdag het nieuwe seizoen afgetrapt met de eerste repetitie na de vakantie. Na een drukke periode voor de vakantie met de optredens samen met de basisschool en het succesvolle vakantieconcert in de buitenlucht bij Terp gaan we nu werken aan een nieuw repertoire voor de komende periode.

In de planning staat in ieder geval een uitwisselingsconcert op zaterdag 5 november met fanfare Wilhelmina in Groesbeek. Daarnaast denken we aan een nieuwjaars brunchconcert in Terp (datum onder voorbehoud, 15 januari 2023). Ook hebben we contact met (ja ja) muziekvereniging Vlijt en Volharding uit Alphen (de oude gemeente van onze burgemeester Joerie Minses). We proberen hen een keer naar Heumen te halen.

“Zoals eerder gemeld, zijn we begin dit jaar opnieuw gestart met de opleiding van leerlingen. Inmiddels spelen deze ook al in een klein oefenorkestje. Nieuw is dat we deze week gestart zijn met een slagwerkgroep onder leiding van Marco van Kleef. Indien u of uw kinderen interesse hebben, schroom niet en neem contact met ons op.

Ook zullen we weer aan diverse acties meedoen en zelf organiseren. De oud ijzeractie is gepland op 22 april 2023. Daarnaast doen we ook weer mee aan de Rabo clubsupport actie. U kunt in de periode van 5 september tot 27 september u stem op ons uitbrengen. Zie voor verder nieuws en activiteiten onze website www.vlijtenvolharding.com.”