Afbeelding
Foto:

Rust en ruimte in je hoofd

MALDEN - Ben je net terug van de vakantie en voelt je hoofd nog overvol en zwaar? Als je het gevoel hebt alsof het leven aan je voorbij vliegt, je van verplichting naar verplichting rent, weet dan dat het ook anders kan.

Om de eerste stappen te zetten naar rust, ruimte en balans, organiseert Gaiane Abrahamian van 'Hart voor burn-out' samen met Miranda Schutten van Rouwkost & Troostvoer een driedaagse (14 tot en met 16 oktober) Herfstretraite ‘Loslaten’. In het prachtige hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek trek je je drie dagen terug en krijg je professionele begeleiding die je helpt om meer innerlijke balans te vinden.

Kom tot ontspanning tijdens een heerlijke massage en maak ook gebruik van de mogelijkheid van één-op-ééncoaching die ze aanbieden naast de groepsactiviteiten.

Sta je op een punt om een belangrijke privé of zakelijke beslissing te nemen, gun jezelf dan eerst deze retraite, maak geen overhaaste beslissingen. Laat je ratio en je hart eerst samenkomen.
Je krijgt inzichten, praktische tools, gaat oude en vervelende issues loslaten. Wanneer je loslaat, is er ruimte voor nieuwe dingen.

Voor meer informatie kijk op de agenda van www.hartvoorburnout.nl. Je kunt je daar aanmelden tot en met 12 september. Er is plaats voor acht vrouwen.

Stress en burn-out praktijk 'Hart voor burn-out', Groesbeekseweg 4, Malden, bij de rotonde tegenover het winkelcentrum, telefoon 06 19721772, website www.hartvoorburnout.nl.