Pompoenplukdagen bij Groentenhof Poelen

GROESBEEK – Bij Groentenhof Poelen aan de Derdebaan in Groesbeek worden elke zondag in september de traditionele pompoenplukdagen gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. 

Tijdens deze pompoenplukzondagen zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Wal kun je allemaal doen tijdens de pompoenplukdagen; ten eerste trek je laarzen aan en kom pompoenen plukken op het land van Groentenhof Poelen. De plukemmers staan klaar waarmee je lekker kunt struinen tussen de pompoenenplanten. Iedereen kan zelf de allermooiste pompoenen en kalebassen plukken, waarna men het enige echte verdiende pompoenplukkersdiploma in ontvangst mag nemen. 

Naast het pompoen plukken zijn er diverse activiteiten zoals de pompoenen speurtocht, pompoenentunnel, pompoenen en kalebassenmarkt. Pompoenen kookboek met gratis pompoen, proeven van de pompoenensoep, genieten van het mooie uitzicht op het terras van Balkon Groesbeek.
Iedereen is welkom om het pompoenen- en kalebassenfeest mee te maken op iedere zondag in september bij Groentenhof Poelen aan de Derdebaan 12 in Groesbeek.