¡Ya vamos a empezar!

GROESBEEK - Bent u dit jaar weer heerlijk naar Spanje óf Latijns-Amerika op vakantie geweest? Máár ging het voeren van een simpel gesprek toch niet zo makkelijk en vlot? Begin dan dit najaar met een cursus Spaans zodat u volgend jaar wél een behoorlijk woordje Spaans spreekt! Kiest u voor de compacte cursus ‘Spaans a la carte’ óf voor de uitgebreide cursus ‘Spaans niveau 1’?

Tijdens de korte cursus leert u zich, in tien thematische lessen, verstaanbaar te maken in allerlei situaties die in een vakantie voorbij kunnen komen, zoals bijv. een auto huren, de weg vragen, iets bestellen op een terrasje of in een restaurant, et cetera. Nu 10 lessen van 75 minuten, incl. lesboek, voor €135,-

Duikt u juist graag wat dieper in het Spaans? Dán is de cursus ‘Spaans niveau 1’ echt iets voor u. In 26 zeer interactieve lessen leert u de basisgrammatica en een stukje cultuur m.b.v. de leuke lesmethode ‘Con gusto’. Het volgen en voeren van eenvoudige gesprekjes gaat u straks prima af! Nu 26 lessen van 75 minuten, incl. tekst- en werkboek, voor 350 euro.

Het is ook mogelijk om op een ander niveau in te stromen dus informeer gerust naar de mogelijkheden. Daarnaast bestaan de groepen uit maximaal 10 personen en volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM.

Waar? Dorpshuis ‘De Slenk’ op de Horst (Groesbeek). Wanneer? Vanaf week 40 op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond (tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen).
Meteen inschrijven of eerst nog wat meer informatie? Neem gerust even contact op met Taallessen Floor op 06 47115956 / taallessenfloor.gitte@gmail.com. ¿Nos vemos pronto?