Dorps-enquête in Overasselt

OVERASSELT - Ruim vijftien jaar geleden is er in Overasselt een Dorpsplatform gemaakt, door en voor de inwoners. Veel van de indertijd gewenste zaken zijn inmiddels gerealiseerd, een aantal zijn blijven liggen.

Het Dorpsplatform Overasselt, kortweg het DPO, is van mening dat het tijd wordt voor een nieuw, geactualiseerd, plan. Onder leiding van het DPO en met een gemêleerde groep inwoners is er de laatste maanden druk vergaderd over wat er in dat plan moet komen. Er zijn een aantal vragen opgesteld waar het hele dorp antwoord op maag geven.

Kern van de zaak is: wat wil Overasselt? Om een antwoord te krijgen op alle vragen gaat deze week een groot aantal vrijwilligers op elk adres een enquête verspreiden, die enkele dagen later ook weer opgehaald zal worden. Het is de bedoeling dat alle antwoorden op 12 september binnen zijn.

Aangezien Overasselt ruim 1200 adressen kent is dat een enorme klus. Mocht iemand om wat voor reden dan ook de enquête niet ontvangen hebben, dan kan men contact opnemen met Nick Egtberts, 06 51079120 of Hennie van Lin, 06 12299053.

"Mocht de vrijwilliger die de enquête komt ophalen u onverhoopt gemist hebben, dan kunt u de ingevulde formulieren inleveren bij bovenstaande personen, Schappeveld 13 of Boterbosstraat 20 in Overasselt."