Nieuw koor in dorpshuis De Bosduivel

HEILIG LANDSTICHTING - Kun je zingen? Zing dan mee op een van de open repetities!

"Op 29 augustus heeft het koor Heilig Landstichting in het Dorpshuis De Bosduivel aan de Joanneslaan 4 in Heilig Landstichting de eerste noten laten klinken onder de inspirerende leiding van Marleen Moggré. We waren direct enthousiast en het klonk ook al best goed eigenlijk (al zeggen we het zelf)!

Ons repertoire staat nog niet vast maar we denken aan een breed scala wereldse muziek: van Engelse volksliederen en Franse chansons (heel hip tegenwoordig!) tot Italiaanse madrigalen en moderne en oude Nederlandse componisten. Er is voor ieder wat wils en geschikt voor alle (volwassen) leeftijden!

We zijn op zoek naar koorleden voor alle stemgroepen, dus kom gerust naar de open repetities in september/oktober om eens mee te zingen en te kijken of het bij je past. Dan ben je daarna vast net zo enthousiast als wij al zijn.

We repeteren iedere maandag in De Bosduivel van 20.00 tot 22.00 uur met een korte pauze. Voor meer informatie: Caroline Wienen (06 51669322), @carolinewienen@planet.nl of debosduivel@gmail.com.