Kunstcollectief Gelderse Poort

deelnemer Rabo Clubsupport

BERG EN DAL - Kunstcollectief Gelderse Poort is een groep van kunstenaars die wonen en/of werken in de Gelderse Poort. Deelnemende gemeenten zijn Berg en Dal (Zuidoever),  Lingewaard (Westoever),  Zevenaar en Duiven (Oostoever).

Het Kunstcollectief organiseerde op 10 en 11 september een Kunst-, Natuur- en Cultuurroute met fraaie kunst en bijzondere locaties. "Weet u dat het Kunstcollectief ook gedurende het jaar allerlei activiteiten organiseert? Bijvoorbeeld schoolprojecten, belangeloos georganiseerd door enkele van onze aangesloten kunstenaars?

Wij zijn dan ook erg blij dat we mee mogen doen met de Rabo Clubsupport! U kunt ons hierbij helpen met slechts een enkele muisklik.
Ga rechtstreeks naar de site van Rabo Clubsupport: Rabo ClubSupport – iedereen verdient een club – Rabobank en stem op ‘Kunstcollectief Gelderse Poort’."

Stemmen is mogelijk van 5 tot 27 september. "Let op: om te kunnen stemmen heeft u een Rabo-rekening bij Rabo-Nijmegen nodig. Hoe meer mensen op ons stemmen hoe meer geld we krijgen uitgekeerd om u te laten genieten van Kunst, Cultuur en Natuur in de Gelderse Poort.
Als dank hebben we alvast mooie routes voor u uitgestippeld: u kunt de drie verschillende routes downloaden op onze website: Kunstcollectief Gelderse Poort (KGP) – Kunst- en Cultuurroute ‘Ode aan de Gelderse Poort’."