(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Protestantse gemeente Groesbeek

GROESBEEK - Iedereen is van harte welkom in de vieringen:

Zondag 18 september: Oecumenische Vredesdienst samen met de R.K.Parochie in de Protestantse kerk, met muzikale medewerking van het St. Caeciliakoor o.l.v. Eugene Ceulemans. Het thema van de viering is: "Vrede voor jou".

Aanvang: 10.00 uur. Voorgangers in deze dienst zijn pastor Joke Huisintvelt en da. Janneke Ruijs.
De diaconiecollecte is voor St. Harmonergy in Mozambique.

Na de viering is er om 11.00 uur een klein Vredesfestival in de speeltuin tegenover de kerk, georganiseerd door de Werkgroep Vredesinitiatieven, werkgroep Amnesty, de Bahai-gemeenschap en de kerken van Groesbeek. Ook hier is iedereen van harte welkom! Voor meer info: zie elders in deze krant.

Zondag 25 september aanvang: 10.00 uur. Voorganger is dan dhr. Paul Simons uit Kleve. Ook in deze dienst is de diaconiecollecte bestemd voor St. Harmonergy in Mozambique. Na de dienst is er koffie- en theedrinken in de Serre.

De vieringen zijn ook online mee te vieren en later terug te kijken: Ga naar kerkdienstgemist.nl en vul bij Vind uw kerk 'Groesbeek' in en kies daarna PKN-Groesbeek.
Op vrijdagmiddag is de kerk ook open van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt dan binnenlopen voor een moment van stilte, een kaarsje te branden, de kerk te bekijken. Tot en met zondag 25 september hangt er de expositie 'Zeven wegen van barmhartigheid'.