Beeld uit de viering (Buitendag) van zondag 12 september aan de Lierseweg in Malden. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering (Buitendag) van zondag 12 september aan de Lierseweg in Malden. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur, en u bent van harte welkom! Als u online meekijkt: de orde van dienst vindt u op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift.

Zondag 18 september. Voorganger is ds. P. van den Berg uit Malden. De collecten zijn voor het jeugdwerk van de Jeugd Organisatie van de Protestantse Kerk en voor de Diaconie.

Zondag 25 september (Schrift en Tafel)' Voorganger is ds. D.F. Blom uit Cuijk. Deze zondag vieren we het Avondmaal. U bent van harte uitgenodigd. De collecten zijn voor het jeugdwerk van de Jeugd Organisatie van de Protestantse Kerk en voor de Diaconie.

Activiteiten. Dinsdagavond 20 september, vanaf 20.00 uur gaan we in gesprek over de Deense theoloog Søren Kierkegaard: een dwarse denker met ideeën die waardevol en belangrijk kunnen zijn voor geloof in deze tijd. Wilt u er ook bij zijn, mail dan naar predikant@pknheumen.nl. Op zaterdag 24 september is er Samen Eten in de Horst in Malden. Meer informatie vindt u op de website.
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.