Groesbeekse Boys begint seizoen teleurstellend

BREEDEWEG - Groesbeekse Boys heeft de eerste competitiewedstrijd in de tweede klasse Zuid 2 teleurstellend afgesloten. In Boxmeer kregen de Boys geen grip op de wedstrijd en wist het nagenoeg geen doelkansen te creëren. Uiteindelijk ging de promovendus uit Breedeweg met 1-0 onderuit.

De vele meegereisde Groesbeekse supporters zagen de Boys op een zeer ruim speelveld al snel op achterstand komen. Na acht minuten verdween een afstandsschot onhoudbaar voor doelman Mike Verriet in het doel. In het restant van de wedstrijd ging het duel gelijk op. Veel persoonlijke duels werden op het middenveld uitgevochten. Beide teams wisten weinig kansen te creëren.

In de tweede helft was Olympia de bovenliggende partij. Het was aan Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet te danken dat de marge niet groter werd. Met enkele goede reflexen bracht hij redding op Boxmeerse doelpogingen. Aanvallend kon Groesbeekse Boys daar weinig tegenoverstellen. Ook de aanvallende wissels brachten daar geen verandering in.

Aanstaande zondag 2 oktober heeft Groesbeekse Boys de mogelijkheid om deze misstap in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen recht te zetten. Deze wedstrijd tegen Heeswijk op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.