Afbeelding
Foto:

Assurantiekantoor Peters: De bank, waar je nog gewoon even binnenloopt

MALDEN - Terwijl grootbanken uit het straatbeeld verdwijnen, blijft RegioBank het vertrouwde gezicht in de buurt. Natuurlijk kunnen klanten hun bankzaken digitaal regelen, maar ze kunnen ook binnenlopen voor persoonlijk advies en een kopje koffie.

Een vast aanspreekpunt: Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in dorpen en kleine steden. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Klanten hebben een vast aanspreekpunt voor hun financiële zaken. Zo kunnen ze vertrouwen op deskundig advies, dat past bij hun situatie.

RegioBank blijft een 

vertrouwd gezicht in de buurt

Voor RegioBank is het fysiek aanwezig zijn van groot belang. De bank is de persoonlijke bank in de buurt voor de hele familie. En dat blijft ook. Veel grootbanken zijn versneld overgegaan tot het terugbrengen van hun kantorennetwerk. RegioBank beweegt tegen deze stroom in en wil zelfs uitbreiden.

Klanten waarderen 

persoonlijk contact 

“Wij zijn ervan overtuigd dat dichtbij de klant zijn, bijdraagt aan een goede klantrelatie. Wij kennen onze klanten en staan voor ze klaar”, vertelt Chantal van Assurantiekantoor Peters. “Even wat hulp bij een buitenlandse overboeking of internet bankieren, wij nemen de tijd. Eigenlijk bieden we het beste van twee werelden, lokaal en digitaal. We merken dat er behoefte is aan persoonlijk contact. Wij blijven die bank voor onze klanten. En klanten waarderen dit, want dit jaar mag RegioBank zich voor de vijfde keer de klantvriendelijkste bank van Nederland noemen.”

Voor informatie kunt u contact opnemen met: Assurantiekantoor Peters Malden, 024 3580558, Kloosterstraat 9, Malden, www.petersmalden.nl.