Team 3e Adviesgroep.
Team 3e Adviesgroep.

Open Huis 3A Adviesgroep

aan de Kloosterstraat in Groesbeek

GROESBEEK – Het is inmiddels alweer één jaar geleden dat drie samenwerkende bedrijven de handen ineen geslagen hebben en samen de 3A Adviesgroep zijn gestart. Het betreft Rikjo Administratie, R & M Financieel Advies en Rikjo Makelaardij. Dit blijkt een succesformule te zijn.

 Hierdoor is een totaalpakket ontstaan met ieder zijn eigen specialisme dat door de klanten bijzonder wordt gewaardeerd. De samenwerking met Eskes & Partners uit Mook voor wat betreft verzekeringen maakt de dienstverlening compleet.

Zij hebben zich op 1 oktober 2021 gevestigd in het pand Kloosterstraat 3A in het centrum van Groesbeek onder de naam 3A Adviesgroep. Helaas was het in oktober 2021 niet mogelijk om het pand feestelijk te openen in verband met de corona maatregelen. Om die reden hebben de drie bedrijven besloten op vrijdag 7 oktober een Open Huis te houden van 16.00 – tot 21.00 uur waar iedereen van harte welkom is om het pand met alle kantoorruimtes op een ontspannen wijze te komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. 

Het 3A team kijkt er naar uit om u op 7 oktober in het mooie kantoor te mogen ontvangen. Mocht u overwegen iets te willen geven dan graag een bijdrage aan de stichting ROAd4energy. De 3A Adviesgroep zal zelf ook een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief. ROAd4energy zet zich in voor het inzamelen van financiële middelen ter bestrijding van een energiestofwisselingziekte. ROAd4energy is een initiatief van de ouders en vrienden van de driejarige Robbe Alsemgeest. Geraakt door het ziekteproces en het overlijden van Robbe willen zij zich inzetten voor de strijd tegen deze ernstige ziekte.