Beeld uit de kerkdienst van 25 september 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 25 september 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom!"

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 2 oktober. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De eerste collecte is voor Stichting Gast Nijmegen, de tweede is voor de Diaconie. Tijdens deze dienst is er kindernevendienst in de Terp tegenover de kerk. Na de kerkdienst drinken we koffie in de Terp.

Zondag 9 oktober. Voorganger is ds. T. Hoekstra uit Arnhem. De eerste collecte is voor Stichting Gast Nijmegen, de tweede is voor de Diaconie. Na de dienst drinken we koffie in de kerk.

Taizéviering 8 oktober. Graag brengen we de Taizéviering van zaterdag 8 oktober nog even onder de aandacht. Deze oecumenische viering (i.s.m. met de RK-parochie) is in de Joriskerk en begint om 19.00 uur. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl.

Collecte. U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.