Astrantia/Ona 1 wint

ook tweede wedstrijd

MIDDELAAR - Na de knappe overwinning van vorige week tegen Swift 1 (19-15) speelde Astrantia/ONA 1 gisteren tegen Altior 1.

Op het kunstgrasveld in Heeswijk-Dinther kwam de combinatieploeg uit Middelaar en Overasselt in de eerste helft op een mooie voorsprong van 3-8. In de tweede helft gaf Altior 1 verdedigend meer druk en konden zij aanvallend beter de korf vinden, waardoor zij terugkwamen tot 7-10.

Astrantia/ONA 1 bracht het verschil van 5 doelpunten (7-12) vervolgens weer knap terug. Uiteindelijk wint Astrantia/ONA 1 met 10-13 van Altior 1.
Saskia van Kerkhof: ‘Zonder dat er specifieke uitblinkers waren, hebben we voldoende kansen gecreëerd en een knap scoringspercentage neergezet'. De ploeg van Saskia Kerkhof neemt hiermee de koppositie in, in de Topklasse A.
Donderdag speelde Astrantia/ONA 1 de bekerwedstrijd tegen Rooi 1 om 20:00 uur in Middelaar. Zondag 2 oktober komt DDW op bezoek voor de volgende competitiewedstrijd, om 13:00 uur in Middelaar.