Buurtsoep in Malden

MALDEN - Vorige maand een zomerse dag met meer dan dertig Buurtsoep-bezoekers op het terras! Zo'n mooi weer zal het dit jaar niet meer worden, maar ook binnen staan op 3 oktober weer twee lekkere soepen klaar.

Tussen 12.00 en 12.30 uur inloop met koffie en thee, en wat lekkers, vanaf 12.30 uur wordt de soep geserveerd. Deze week komen twee studentes van de HAN uit Nijmegen een kijkje bij ons nemen. Zij hopen met degenen die dat leuk vinden, een gesprekje aan te gaan...

"We willen de derde maandag van de maand ook weer samen te komen, dat zal dan op 17 oktober zijn. Geen soep, wel een lekker broodje met koffie en thee. De vorige maand, 19 september hebben we met enkele gasten gebridged en ons ook creatief vermaakt!"

Maar eerst is op 3 oktober iedereen van harte welkom! De kosten voor koffie, thee, wat lekkers en soep met een stokbroodje zijn 3.50 euro. Graag gepast betalen!  Adres: Lierseweg 4 in Malden. "Neem eens iemand mee die u daar een plezier mee doet! Dus: als op maandag de sirene gaat... weet dan dat de buurtsoep er weer staat!