Vervoersservice Swom.
Vervoersservice Swom. Foto: Swom

Word jij onze nieuwe vrijwilliger bij de vervoersservice?

Algemeen

MILLINGEN - Stichting Welzijn Ouderen Millingen aan de Rijn (SWOM) zet zich in om mensen zolang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving te kunnen laten zijn.

Een van onze voorzieningen hiervoor is de vervoersservice. Als vrijwilliger breng je, in een auto van SWOM, senioren uit Kekerdom, Leuth en Millingen naar diverse bestemmingen, zodat ze hun sociale contacten kunnen blijven onderhouden. De vervoersauto van SWOM rijdt zeven dagen per week, van 08.30-22.00 uur.

Voel je je betrokken bij de senioren en vind je het fijn wanneer ze, ondanks hun mindere mobiliteit, toch hun huis uit kunnen om bijvoorbeeld op bezoek te gaan of bij de fysio in een groep te gaan sporten, dan zoeken we jou!

Wanneer je af en toe als vrijwilliger een dag of dagdeel wilt rijden, meld je dan aan! In overleg met de coördinator kun je de mogelijkheden bespreken!

Wil je meer weten over SWOM, kijk dan op www.swom-millingen.nl of neem contact op met Thea de Wijse-Awater, coördinator SWOM, Heerbaan 115, 0481 431105. Elke werkdag van 09.00-11.00 uur.”