Drukte bij de toekomst van de zorg in hotel Spijker.
Drukte bij de toekomst van de zorg in hotel Spijker. Foto: René Hendriks

KBO Beek over ‘De toekomst van de Zorg’

Algemeen

BEEK - Donderdagmiddag 27 oktober gaf de ZZG-zorggroep een presentatie voor de KBO Beek en overige senioren uit Beek in hotel ‘t Spijker over ‘de toekomst van de zorg’. Er werd op deskundige wijze uitleg gegeven over hoe we de zorg in de toekomst gaan organiseren. 

Welke zorgen zijn er bij de zorgmedewerkers. Verwachtingen werden geschetst van die mensen die in de toekomst zorg nodig hebben. Wat kunnen zij verwachten in onze maatschappij.
De dames van de zorggroep, Henny en Mirna, spraken hierover met de aanwezigen in een open discussie, waarbij dan ook de zorgtechnologische mogelijkheden om ons te ondersteunen werden voorgehouden.

We zijn uiteraard een belangrijke schakel in het proces. De toekomst, het huidige netwerk, de sociale contacten, de mantelzorg, preventie en de voorbereiding op de komende tijd werden belicht en wat we daar zelf aan kunnen doen. Bij binnenkomst was er een kopje koffie of thee en in de pauze, ook toen werd er veel geconverseerd, werd er een consumptie geserveerd.

Agenda

Donderdag 10 november clubmiddag in de brasserie.
Woensdag 23 november sinterklaasfestival in de brasserie.

De KBO Beek is er altijd voor u om u op de hoogte te houden van wat er leeft en de vooruitgang in onze maatschappij. Voor twintig euro per kalender jaar blijft u ook op de hoogte. Voor meer info: 024 3226377.