Afbeelding

Burn-out bespreekbaar maken en het tij keren

MALDEN – “Ik heb een missie en dat is burn-out bespreekbaar maken en het tij keren”, zegt Gaiane Abrahamian, oprichter van stress en burn-out praktijk ‘Hart voor burn-out’ in Malden. Gaiane vindt dat er veel over burn-out wordt gesproken maar dat er nog veel onbekend is over de impact daarvan. Daarom heeft zij de voorstelling ‘Burn-out on stage’ gemaakt. 

In een intieme setting neemt Gaiane, die zelf te maken kreeg met een burn-out, je mee in haar persoonlijk verhaal. Voor sommigen herkenbaar, voor anderen wellicht een eye-opener. Het wordt hoe dan ook een veelzijdige middag waarbij interactie, verhalen, muziek, dans, sneak preview van documentaire over burn-out en poëzie elkaar afwisselen.

Gaiane Abrahamian is initiatiefneemster van een documentaire over burn-out die ze samen met Marc van Kampen van Kampvuur.tv heeft gemaakt. Ze heeft tevens een unieke HART-methode ontwikkeld waarmee zij organisaties en particulieren begeleidt en ondersteunt bij stress en burn-out. Ze heeft ook een onderzoek gedaan naar de vraag waarom burn-out in sommige landen niet voorkomt.

Gaiane heeft ‘Burn-out on stage’ gemaakt speciaal voor de naasten, privé en zakelijk. We mogen een topje van een sluier oplichten en dat is dat er een mooie Armeense dansuitvoering op het programma staat. Gaiane wordt bijgestaan door theatermaker Yvonne Laan.

‘Burn-out on stage’ is op zondag 27 november om 14:30 uur in De Lindenberg in Nijmegen. De kaarten zijn te reserveren via https://www.delindenberg.com/theater/doe-het-zelf-gaiane-abrahamian of aan de balie van De Lindenberg. Deze voorstelling is onderdeel van doe-het-zelf programma van De Lindenberg.