Afbeelding
Foto:

Spectaculaire kerstshow bij TuinWereld Wijchen

WIJCHEN - Het mooiste seizoen van het jaar komt er weer aan! De kerstshow van TuinWereld Wijchen is afgelopen woensdag feestelijk geopend. Zingende rendieren, een enorme hoeveelheid kunstkerstbomen, miniatuurhuisjes, kerstverlichting en kerstdecoraties en een voorlezende kerstman geven je direct het magische en gezellige kerstgevoel. 

De kerstshow van Tuinwereld Wijchen is vanaf nu weer te bezoeken en het is elk jaar een uitje om de nieuwe kersttrends te komen bewonderen. De kerstshow is volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst. Kom jezelf verbazen over het grote assortiment!

Een zelfgemaakt kerstbloemstuk op tafel? Ook dit jaar worden er weer gezellige kerst bloemenworkshops gegeven.
Voor deze workshops is geen ervaring met bloemen en planten nodig. Iedereen kan deze workshops volgen.
Voor een drankje en iets lekkers wordt gezorgd. Alle workshops zijn te bekijken en gemakkelijk te reserveren via www.tuinwereldwijchen.nl/activiteiten.

Tijdens of na het winkelen is er ook de mogelijkheid om even te ontspannen in het Tuincafé. Hier kun je terecht voor heerlijke koffie, gebak, vers belegde broodjes of een lekkere snack. Voor de kinderen is er een speeltoestel. TuinWereld Wijchen is doordeweeks geopend van 9:30 tot 18:00, zaterdag van 9:00 tot 17:00 en (elke) zondag van 11:00 tot 17:00 uur.
Voor een voorproefje van het assortiment kun je een bezoek brengen aan de website: www.tuinwereldwijchen.nl.

TuinWereld Wijchen, Bijsterhuizen 30-04, Wijchen; 024 6414041; wijchen@tuinwereld.nl; www.tuinwereldwijchen.nl.