(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Protestantse gemeente Groesbeek

GROESBEEK- Iedereen is van harte welkom in de vieringen: 

Zondag 6 november: Oogstdienst samen met de Protestantse Gemeente Heumen; aanvang: 10.00 uur. Voorgangers zijn: ds. Hermen Kroesbergen en da. Janneke Ruijs.
Voor deze, in Groesbeek jaarlijks terugkerende viering, waarin bezinning op de rijke vruchten die de aarde ons geeft centraal staat, wordt iedereen opgeroepen om gaven mee te brengen uit eigen voorraad en opbrengst. Zoals eetbare producten, vers of ingemaakt. Voor de dienst staan mensen klaar om uw aangeleverde voedsel of andere producten te verzamelen.

Na de dienst worden deze verkocht en is er koffie- en theedrinken met zelfgemaakte taart waarvoor dit keer een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. De opbrengst van deze viering, ook van de collecte, is bestemd voor de Voedseltuin in Groesbeek die, dankzij de inzet van vrijwilligers op biologische wijze geteeld voedsel levert aan de plaatselijke Voedselbank.

Tijdens de viering zal de voorzitter van de Voedseltuin, Jean Paul van Kuijk een korte toelichting geven op het werk van de Voedseltuin. Ook digitaal doneren kan via NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek O.v.v. Voedseltuin

Zondag 13 november aanvang: 10.00 uur.  Voorganger is ds. P. Oosterhof uit Nijmegen.
Tijdens deze dienst wordt gecollecteerd voor het Wenchi Hospital in Ghana. Digitaal doneren kan via NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek O.v.v. Wenchi

De vieringen zijn ook online mee te vieren en later terug te kijken: Ga naar kerkdienstgemist.nl en vul bij Vind uw kerk "Groesbeek" in en kies daarna PKN-Groesbeek.