Ruim 100 ornamenten komen in centrum Groesbeek te hangen.
Ruim 100 ornamenten komen in centrum Groesbeek te hangen. Foto: Fanfare Wilhelmina

Centrum Groesbeek weer sfeervol verlicht door fanfare Wilhelmina!

Algemeen

GROESBEEK - Fanfare Wilhelmina is er weer helemaal klaar voor: zo’n honderd sfeerornamenten staan klaar om binnenkort het centrum van Groesbeek feestelijk te verlichten. Vlak voor de verjaardag van De Sint zullen de vrijwilligers van fanfare Wilhelmina de gevels van vele bedrijven en particulieren versieren met de bekende twinkelende sfeerornamenten. 

Ook dit jaar heeft de fanfare haar assortiment nog wat uitgebreid, want de vraag blijft nog steeds groot. Bedrijven, maar ook particulieren, met name in en om de Pannenstraat, Dorpsstraat en Molenweg worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze fraaie verlichtingsactie. Een vlaggenstokhouder en minimale stroomvoorziening - want led is erg energiezuinig! - zijn voldoende. 

Ook in deze tijden van hoge energiekosten is het branden van een lichtornament niet duur; als u het ornament gedurende 40 dagen twaalf uur per dag laat branden, dan kost dit in totaal slechts vijf euro aan stroom. Voor het plaatsen en verwijderen van de verlichting wordt gezorgd. 

“Heeft u belangstelling voor het huren van zo’n prachtig ornament? Stuur dan vóór 21 november aanstaande een e-mail naar info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl of bel 024 3971454.
Alle deelnemers van voorgaande jaren kunnen binnenkort weer iemand van de fanfare aan de deur verwachten voor het maken van nieuwe feestelijke afspraken. Wees welkom in het sfeervolle centrum van Groesbeek. Dat wordt weer volop genieten!”