Fanfare Wilhelmina met nieuwe dirigent tijdens uitwisselingsconcert. (foto: Arno Kamps)
Fanfare Wilhelmina met nieuwe dirigent tijdens uitwisselingsconcert. (foto: Arno Kamps) Foto: Arno Kamps

Stampvol clublokaal tijdens uitwisselingsconcert van
fanfare Wilhelmina Groesbeek

GROESBEEK – In het clublokaal van fanfare Wilhelmina een de Kloosterstraat in Groesbeek was het zaterdagavond vol, zo vol dat er in de gang muziekliefhebbers stonden of zaten te luisteren van de muzikale kwaliteiten van de drie fanfares tijdens het uitwisselingsconcert. 

Naast fanfare Wilhelmina was de fanfare Vlijt en Volharding uit Heumen en fanfare Excelsior aanwezig met ieder het eigen repertoire. Voor fanfare Wilhelmina was het best spannend, omdat na slechts drie repetities onder de nieuwe dirigent Geert Nellen de spits moest worden afgebeten.
Wilhelmina bracht  liefst negennummers met als eerste 'The movie ouverture' en besloot het optreden met 'The show must go on'. Zij kregen de handen op elkaar van de overvolle clublokaal. Dat moet ongetwijfeld voor de nieuwe dirigent een goed gevoel hebben gegeven.

Vervolgens bracht fanfare Vlijt en Volharding uit Heumen vier nummers ten gehore, die er overigens ook mochten zijn: Nordic Fanfare, Don Quichot, 3Apple en Aladdin. Ook zij kregen de handen op elkaar ,evenals fanfare Exelsior nadat ze hun zes muzikale nummers ten gehore hadden gebracht.
Daarna was het bijzonder gezellig met alle muzikanten onder elkaar onder het genot van een drankje.