Zijraam van de historische Joriskerk in Heumen.(foto: PKN Heumen)
Zijraam van de historische Joriskerk in Heumen.(foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de St. Joriskerk van de protestantse gemeente Heumen."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente. De protestantse gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl. 

Zondag 13 november. Voorganger is ds. M. Boon uit Boxmeer. De collecten zijn voor de Rudolph Stichting en voor de Diaconie.

Zondag 20 november. Deze zondag is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar: Eeuwigheidszondag. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor de Rudolph Stichting en voor de Diaconie.

Winterwerkavond. Op 22 november is er een winterwerkavond (vanaf 20.00 uur) in De Horst 1 in Malden over het thema Schuld, verzoening en vergeving: een sacramentele benadering. Spreker is prof. dr. Herwi Rikhof. Deze avond wordt samen met de rooms-katholieke deelparochie van Malden georganiseerd.

Collecte. U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. Ten slotte kunt u in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.