(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman)

Protestantse gemeente Groesbeek

GROESBEEK - Iedereen is van harte welkom in de vieringen: 

Zondag 13 november aanvang: 10.00 uur. Voorganger is ds. P. Oosterhof uit Nijmegen.
Tijdens de dienst wordt gecollecteerd voor het Wenchi Hospital in Ghana. Digitaal doneren kan via NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek o.v.v. Wenchi

Zondag 20 november: Laatste Zondag van het Kerkelijk Jaar Aanvang: 10.00 uur. Voorganger: da. Janneke Ruijs Elk jaar gedenken we op deze laatste

Elk jaar gedenken we op deze laatste zondag voor de Advent de mensen van de gemeente die in het afgelopen jaar zijn overleden. Namen worden genoemd en kaarsen worden aangestoken. Daarnaast kan ook ieder die de naam van een dierbare genoemd wil hebben die dit jaar is overleden maar niet tot onze gemeente behoort, dit doorgeven aan da. Janneke Ruijs.

Vanuit de Paaskaars worden alle kaarsen aangestoken om zo tot uitdrukking te brengen dat het Licht van Christus sterker is dan dood en duisternis. Ook krijgt iedereen de gelegenheid om zelf een kaarsje aan te steken om zo al onze dierbaren te gedenken die ons zijn voorgegaan.

De diaconiecollecte is deze zondag voor Kerk in Actie: Werelddiaconaat ter ondersteuning van kinderen in achterstandswijken in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. Ook digitaal doneren kan via NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek O.v.v. Colombia. Welkom allen!

De vieringen zijn ook online mee te vieren en later terug te kijken: Ga naar kerkdienstgemist.nl en vul bij Vind uw kerk 'Groesbeek' in en kies daarna PKN-Groesbeek.