Snuffelen tussen de honderden puzzels in De Slenk.
Snuffelen tussen de honderden puzzels in De Slenk. Foto: Joop Verstraaten

In de rij voor puzzelmarkt in dorpshuis De Slenk in Groesbeek

Algemeen

DE HORST – De jaarlijkse puzzelmarkt in Dorpshuis De Slenk is opnieuw een groot succes geworden. Ruim voor de opening om 11.00 uur stonden de liefhebbers van puzzels al voor de deur van De Slenk te wachten om hun geliefde puzzels te kunnen bemachtigen. Er waren mensen bij afkomstig uit de hele regio.

Toen de deur openging, stormden de mensen naar binnen en verlieten enige tijd later met handenvol puzzels die voor een schijntje te krijgen waren. Zo lagen er zo’n 35 puzzels van de merken Wasguh en Van Haafteren met komische tekeningen, deze waren binnen een kwartier alle weg.
In totaal waren er zo’n 300 puzzels uitgestald waarvan er ruim 200 verkocht zijn. In ieder geval is de kas van De Slenk dankzij de puzzelmarkt met 600 euro gespekt, aldus een van de organisatoren Resie Meilink.

Boekenmarkt

Op zaterdag 19 november wordt er in dezelfde Slenk een boeken, CD’s , DVD’s en LP’s gehouden van 11.00 tot 14.00 uur. Kinderen betalen 0,50 euro per boek en de volwassen 1,00 euro. Ook deze opbrengst komt geheel ten goede voor het onderhoud van De Slenk.
Van de opbrengsten van vorige markten is het schuurtje helemaal opgeknapt, de gereedschapskist aardig aangevuld et cetera.