Tennisbaan. (foto: GJ)
Tennisbaan. (foto: GJ) Foto: GJ

Verruckte Samstag bij TV PIT op zaterdag 26 november

Algemeen

MILLINGEN - Es geht wieder los!! Op 26 november vanaf 11.00 uur is het weer tijd voor een sportieve, gezellige en muzikale dag bij TV PIT. Het recept van de Verruckte Samstag is simpel en bekend. Een leuk partijtje tennis en genoeg tijd om bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Zoals altijd zorgen we voor een versnapering rond etenstijd, eine Suppe und ein Brotchen Bratwurst. De kosten voor deelname inclusief eten zijn voor (winter) leden vijf euro en voor niet-leden tien.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de site van TV PIT:  https://www.tvpit.nl/form/Verruckte_Samstag.
Je kunt je individueel inschrijven door bovenstaand formulier in te vullen en vervolgens op de knop ‘Opslaan’ te klikken. Je ontvangt niet meteen een e-mailbevestiging. Na 21 november ontvang je vanuit de organisatie een e-mail met aanvullende informatie. Belangrijk is om aan te geven wat jouw speelsterkte is. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens het maken van het schema. De inschrijving sluit op 21 november 2022 um Mitternacht.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het tijdstip vervroegd worden. Wir sehen euch gerne auf unserem Tennisplatz”, aldus Die Karin und Der Robert.