Mantra-zangavond. (foto: Meola Buijks)
Mantra-zangavond. (foto: Meola Buijks) Foto: Meola Buijks

Kom tot jezelf met Mantra-

zang en meditatie in Malden

MALDEN - Op vrijdag 25 november verzorgt International Vedanta Society een Mantra zangavond in huiselijke sfeer voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en bezinning. Daarnaast zijn er elke woensdagavond en vrijdag ochtend Vedanta meditatie bijeenkomsten waar (Mantra)zang, meditatie en uitleg over de Veda’s (Indiase heilige geschriften) centraal staan.

International Vedanta Society (IVS) is een spirituele, non-profit organisatie, die in 1989 in India door spiritueel leraar Sri Bhagavan is opgericht. Het doel van de organisatie is mensen in contact brengen met de spirituele filosofie van Vedanta. Deze filosofie geeft antwoord op levensvragen als: ”Wie of wat ben ik nu werkelijk?” “Wat is het doel van het leven?” Dit leidt tot ware Zelfkennis en zingeving in het leven. Mensen ervaren hierdoor meer innerlijke vrede, liefde en vrijheid.

Iedereen is welkom! Zang- of meditatie ervaring is niet vereist. De Mantrazangavonden zijn ongeveer maandelijks van 19.30-21.30 uur. Inloop: vanaf 19.00 uur.
Vedanta meditatie bijeenkomsten: Iedere woensdagavond (19.00-20.30 uur. Inloop: vanaf 18.45 uur) en vrijdagochtend (10.30-12.00 uur. Inloop vanaf 10.15 uur.)
Voor meer info en aanmelden: Prem Mallika; 06 85705096; e-mail: ivspremmallika@gmail.com; mantra-meditatie.blogspot.com. Kosten: Op donatiebasis.

"We zijn nog op zoek naar een enthousiaste percussionist met affiniteit voor Indiase drum en mantra zingen. Interesse? Meld je aan bij Prem Mallika."