(foto: Martien Geurts)
(foto: Martien Geurts) Foto: Martien Geurts

Samenwerkingsovereenkomst

HV Woonbelang en Oosterpoort

BERG EN DAL - Onlangs vond een historisch moment plaats op het kantoor van Oosterpoort! Directeur-bestuurder Kees van Kampen van Oosterpoort en voorzitter Jan Rutten van HV Woonbelang ondertekenden de nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Huurders Vereniging Woonbelang en Oosterpoort. Dit alles onder het genot van een lekkere kop koffie met een toepasselijk gebakje!

Oosterpoort en HV Woonbelang maken in de samenwerkingsovereenkomst een verdiepingsslag door naast de wettelijke basis een intentie uit te spreken over hoe zij meer invulling willen geven aan deze samenwerking. Een samenwerking waar transparantie, vertrouwen, discretie en waardering kernbegrippen zijn!

De gevolgen van deze constructieve samenwerking waren afgelopen jaar al te zien in de vorm van meerdere prettige periodieke overleggen met Kees van Kampen en bij de goedkeuring van de begroting 2022 van HV Woonbelang. Afgesproken is dat deze periodieke overleggen meerdere malen per jaar zullen plaatsvinden. Daarnaast was er een plezierige kennismaking met de teamleiders van Oosterpoort.

Kortom, HV Woonbelang is positief en heeft nog meer zin en motivatie om het huurdersgeluid bij Oosterpoort namens u allen naar voren te brengen!

Mocht men als huurder niet aan de kant willen blijven staan en HV Woonbelang als lid willen ondersteunen dan ka n menzich aanmelden via info@hv-woonbelang.nl. Ook zoekt HV Woonbelang nog bestuursleden die zich daadwerkelijk actief willen inzetten voor het belang van de huurders.