Gezelligheid troef bij KBO Beek. (foto: René Hendriks)
Gezelligheid troef bij KBO Beek. (foto: René Hendriks) Foto: René Hendriks

KBO Beek houdt leden sportief in conditie

BEEK - KBO Beek heeft buitenactiviteiten maar ook zaalsporten in haar programma. De Bewust Ouderen Fitnesslessen die gericht zijn op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt door de docente Atika afgestemd op de deelnemers, iedereen kan deelnemen op haar/zijn tempo.

Er is variatie in de warming up, spierversterkende en balansoefeningen en sporten zoals volleybal, dutch tennis en andere zaalsporten. Deelnemers zijn welkom, kom kijken, nog beter, doe meteen mee. Het samen sporten met leeftijdsgenoten bevordert de sociale contacten.

De laatste maandag van de maand wordt er na afloop van de les een kopje koffie of thee gedronken. Maandagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur in de sporthal van het Kulturhus Beek.
Ook op de maandagmiddag wordt er gewandeld, start om 13.00 uur vanaf het tunneltje.

Koersballen kan men ook bij de KBO Beek. Iedere woensdagmiddag 14.30 uur in `t Höfke is de mat door Marti en Heman uitgerold en kan het spel beginnen, een kopje koffie of thee hoort hier ook bij. Deze sport is voor bijna iedereen geschikt, kom eens kijken, de uitleg krijgt men van beide heren.
Voor de lijndansengroep is er helaas een wachttijd.

KBO clubmiddag

Donderdag 10 november 14.30 uur was de KBO Beek clubmiddag in de Brasserie van het Kulturhus van Beek, koffie en thee werd bij binnenkomst geschonken. Er werd `n spelletje rummicub gespeeld, `n kaartje gelegd gesjoeld en natuurlijk een praatje gemaakt met elkaar. De meest gestelde vraag was: “Wanneer is de volgende”.

Agenda

Woensdag 14 december bloemschikken
Donderdag 21 december Kerstviering

Lid worden van de KBO Beek, de sportiefste seniorenvereniging van Beek kan voor 20 euro per kalender jaar, kom nu en sluit u aan. De KBO Beek biedt meer, iedere maand weer, onder andere educatie, zorg, welzijn, financiën, amusement, ook in 2023, geniet samen. Voor meer inlichtingen, 024 3226377.