Traditionele Kerstloterij De Treffers Groesbeek

GROESBEEK – Op zaterdag 5 november was de start van de traditionele Kerstloterij van De Treffers. De jeugdleden zullen -eveneens als de laatste paar jaar- ook dit jaar de loten niet huis-aan-huis gaan verkopen. 

Elk jeugdlid tot 15 jaar heeft een boekje met loten gekregen om die bij familie, vrienden, buren en bekenden te verkopen. Kent men een jeugdlid, neem dan contact met hem/haar op. De loten zijn ook verkrijgbaar aan de bar in het clubgebouw aan het Nijerf.

Op zaterdag 10 december van 10.30 – 12.00 uur is er een losse verkoop in het clubgebouw om iedereen de kans te geven loten te kunnen kopen. De loten kosten een euro. De trekking vindt plaats op donderdag 15 december om 20.30 uur in het clubgebouw onder toezicht van notaris T. Timmermans.

Hieronder enkele prijzen die in de wacht te slepen zijn:
Busreis t.w.v. 449 euro, Toonen reizen; 250 euro Aannemersbedrijf Peter Kaal; 250 euro Slaapsfeer, Dagje Amsterdam met rondvaart en bezoek aan Rijksmuseum Bank ten Cate Amsterdam, 3-gangendiner 2 personen met wijn arrangement De Wolfsberg.
Verder 4 diners voor 2 personen, 16 waardebonnen, Wijn Bier pakket met waardebon, Kaaspakket, High Tea en een luxe borrelplank.