Nederland leest ... in Kulturhus Leuth

LEUTH - De nationale leescampagne Nederland Leest gaat dit jaar over ouder worden. Hoe word je op een fijne manier ouder?

Hoe blijf je fit en vitaal? Deze vragen staan centraal in het programma op zondag 27 november in het Kulturhus van Leuth, dat georganiseerd wordt door Bibliotheek OBGZ in samenwerking met het Kulturhus.

Voeding en bewegen

Van de diëtistenpraktijk Eve is Edith van Etteger aanwezig die het gesprek aangaat over de vraag ‘Wat is gezonde voeding’ en de fysiotherapeut Mira Nschek die ‘Het belang van bewegen’ aan de orde stelt. Het programma wordt omlijst door muziek van Saskia Jonk.

Het programma op zondag 27 november begint om 14.30 uur, maar vanaf 14.00 uur staan de koffie en thee met iets lekkers klaar. Rond de klok van 16.00 uur zal het afgelopen zijn en krijgt iedereen het boekengeschenk mee van Yvonne Keuls ‘Mevrouw, mijn moeder’.

De entree is gratis en mensen van alle leeftijden zijn welkom. Voor de organisatie is het wel fijn als men zich aanmeldt per mail: Leuth@obgz.nl of telefonisch 06 18514735.