(foto: Janneke Ruijs)
(foto: Janneke Ruijs) Foto: Janneke Ruijs

Herfstwandeling met aandacht

GROESBEEK - De herfst is weer volop zichtbaar in het bos. Er kan heerlijk gewandeld worden door de bladeren die op de grond liggen. Er  zijn dit jaar veel eikels. Het weer is zacht en de zon schijnt regelmatig.  Op woensdag 30 november wordt er gewandeld vanuit de Serre van de Protestantse Kerk, Kerkstraat 18 te Groesbeek. 

De herfstwandeling begint om 9.45 uur met een korte inleiding op het thema: stilte. We kennen verschillende vormen van stiltes: stilte in onszelf, heilzame stilte, ongemakkelijke stilte, …. Wat doet stilte met ons? Waar vinden we stilte? Vragen om bij stil te staan tijdens het wandelen. Er wordt een uur gewandeld in een rustig tempo.
Het eerste half uur is de wandeling in stilte en kan er nagedacht worden over het thema, het tweede half uur kunnen gedachtes met elkaar gedeeld worden. Rond 11.00 uur wordt met het aansteken van een kaarsje in de kerk de wandeling afgesloten. Daarna is er gelegenheid om koffie/thee te drinken in de Serre.
De wandeling wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Groesbeek en iedereen is welkom. Ria Hopman en Jannie Bakker zijn de begeleiders. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgeven hoeft ook niet. Voor meer info: 0243976154