Vincent Arts met op de achtergrond een foto van het dorpsplein Heumen sls geschenk. (eigen foto)
Vincent Arts met op de achtergrond een foto van het dorpsplein Heumen sls geschenk. (eigen foto) Foto: Eigen foto

Voorzitter treedt af na 16 jaar af

HEUMEN - Vincent Arts heeft in april zijn functie al neergelegd als voorzitter om wethouder van de gemeente Heumen te worden. Afgelopen donderdagavond is hij tijdens de jaarlijkse leden vergadering van Terp bedankt voor zijn jarenlange inzet voor Terp. Vincent zal nog wel als vrijwilliger beschikbaar zijn bij Terp.

In de jaren als voorzitter is er een hoop gebeurd in het Terp. Een aantal dingen hiervan zijn: De kinderopvang is terug gehaald maar Terp. Terp heeft een grootste verbouwing ondergaan en daarmee is de ingang met de bar naar voren gekomen en de ruimte voor kinderopvang gerealiseerd. De doortocht voor de Vierdaagse is door het dorp heen gekomen waarmee Terp nu een groot rustpunt is op de vrijdag. De verandering van beheerder in dienst naar een beheerder extern het laatste grote project welke Vincent mee heeft opgezet is de verduurzaming van het gebouw. Alle daken zijn geïsoleerd, verwarmingen in de sportzaal vervangen voor convectoren, led-verlichting in het gehele gebouw en 110 zonnepanelen op het dak.

Het bestuur van Terp is nog naarstig opzoek naar uitbreiding om de huiskamer van het Dorp Heumen te kunnen blijven. Het bestuur Terp bestaat momenteel nog maar uit drie personen. De functies voorzitter en secretaris zijn vacant. Bij interesse kan horen wij graag van u. Schiet iemand van Terp aan of stuur een e-mail naar Terp@terpheumen.nl.