Beeld uit de kerkdienst van 20 november 2022. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 20 november 2022. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Kerkdiensten en activiteiten van de Joriskerk in Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de St. Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente.

De Protestantse Gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl.

Zondag 27 november. Deze Eerste Adventszondag vieren we het Avondmaal (Dienst van Schrift en Tafel). We nodigen u van harte uit om deel te nemen. Voorganger is ds. D. Kruyt uit Arnhem. De collecten zijn voor de Rudoph Stichting en de Diaconie.

Zondag 4 december. Deze Tweede Adventszondag drinken we koffie in de Terp na de dienst waarvoor we u van harte uitnodigen. Voorganger is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. De collecten zijn voor Harmonergy Mozambique en de Diaconie. Activiteiten Op 26 november is er Samen Eten in de Horst 1 in Malden. Op de website vindt u informatie hoe u zich kunt aanmelden. 

Collecte. U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. Ten slotte kunt u in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.