(foto: Eugène Ceulemans)
(foto: Eugène Ceulemans) Foto: Eugène Ceulemans

Gratis kerstconcerten Tamtam voor Oekraïne

GROESBEEK - Na twee jaar zonder kerstconcerten zijn wij blij, dat we eindelijk weer enkele sfeervolle kerstconcerten voor u mogen verzorgen. Naast een aantal bekende kerstliederen hebben we speciaal voor deze gelegenheid de mooiste Oekraïense kerstliederen ingestudeerd. Daarom worden ook de in Groesbeek en omgeving verblijvende mensen uit Oekraïne van harte uitgenodigd. De concerten zijn ook zeer geschikt voor kinderen.

De kerstconcerten vinden plaats op zaterdag 17 december om 20.00 uur in de Protestantse Kerk aan de Kerkstraat in Groesbeek en op maandag 19 december om 20.00 uur in de Cosmas en Damianuskerk aan de Pannenstraat in Groesbeek.

Behalve het Regiokoor Tamtam onder leiding van dirigent Eugène Ceulemans zullen we tijdens onze optredens begeleid worden door Het Silva Kwintet, een prachtig instrumentaal ensemble uit Nijmegen, dat bestaat uit: Fluit (Mariëlle Polman), Hobo (Karlijn de Leeuw), Klarinet (Jolanda Cuppen), Fagot (Cecile Kuijpers) en Cello (Wynand Vissers). Onze vaste pianist is Vincent Cuppen.

De entree is vrij, zodat niemand dit bijzondere concert aan zich voorbij hoeft te laten gaan in deze economisch moeilijke tijden. Bij de uitgang zal er gecollecteerd worden.
Meer informatie via dirigent Eugène Ceulemans (regiokoortamtam@xs4all.nl).